Vrijwilligers gezocht!

Oranjepret wordt door Stichting Oranjepret Zwolle belangeloos georganiseerd door buurtbewoners van Park Eekhout. De stichting werkt zonder winstoogmerk, Oranjepret wordt elk jaar betaald uit de opbrengsten van de bar en met behulp van subsidie(s). Voor de organisatie zijn wij elk jaar dan ook weer afhankelijk van vele vrijwilligers, bijvoorbeeld om te helpen opbouwen, de bar te bemensen, het park gedurende dag schoon te houden en af te bouwen.

Daarom zijn wij op zoek naar jou! Wil jij ons meehelpen tijdens tijdens Koningsdag? Wil jij Oranjepret mede mogelijk maken? Je bent meer dan welkom! Meld je nu aan als vrijwilliger!

Sponsor

Natuurlijk kan je ons ook op een andere manier ondersteunen, bijvoorbeeld door sponsor te worden van Oranjepret! Sponsor bijvoorbeeld een van de mooie voorstellingen of doneer een geldbedrag aan Stichting Oranjepret Zwolle. Mocht jij of jouw bedrijf ons op enige wijze kunnen en willen ondersteunen, dan horen we graag van jou. Met jouw bijdrage, op welke wijze dan ook, kunnen wij Oranjepret organiseren! Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Heb je nog vragen? Of heb je goede suggesties om Oranjepret nog leuker, beter en mooier te maken? Ook dan ben je van harte welkom om van van je te laten horen. We doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.