Kindervrijmarkt

Tijdens Oranjepret in Park Eekhout is het ook voor de kinderen mogelijk om hun spulletjes te verkopen! De kindervrijmarkt is bedoeld voor verkoop van hun spulletjes, door kinderen (tot 16 jaar). Natuurlijk mogen de ouders hun kinderen begeleiden. Deelname is geheel gratis en het is niet nodig om je aan te melden of om een plekje te reserveren.

Kom jij ook een extra zakcentje verdienen? Vanaf 9.30 uur ben je op Koningsdag van harte welkom in het park om een plek uit te zoeken!

Spelregels

Om deel te nemen aan de vrijmarkt is het niet nodig om (vooraf) te reserveren. Iedereen (tot 16 jaar) is van harte welkom om in het park een plekje te zoeken. Om alles in goede banen te leiden gelden er wel diverse regels. Leuk vinden wij het niet, maar bij het niet opvolgen van deze regels kan je geweigerd worden door de organisatie.

Bij deze de belangrijkste regels op een rijtje:

– De kindervrijmarkt begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. In verband met opbouw van het evenement is het pas mogelijk om vanaf 9.30 uur een plekje in het park in te nemen. 

– De vrijmarkt is bedoeld voor kinderen/jongeren (tot 16 jaar).

– Vooraf reserveren van een plek is niet toegestaan. Reserveringen zullen worden verwijderd.

– Iedere deelnemer heeft de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

– Het verkopen van drank en/of etenswaren is (wettelijk) niet toegestaan.

– De ingangen en paden moeten geheel vrij blijven. Evenals de directe omgeving van de tenten voor het theater en workshops en de omgeving van de horeca. Op de plattegrond zie je waar je mag staan.

– Er mogen alleen eigen (gebruikte) spulletjes worden verkocht. Professionele verkopers zijn niet toegestaan.

– Het is niet toegestaan om met auto’s, motoren of aanhangers in het park te komen, ook niet om op de vrijmarkt spullen te lossen of op te halen. Ook vragen wij je vriendelijk in verband met drukte en opbouw van ons evenement om niet met (bak)fietsen het park in te komen, deze kan je parkeren op de daarvoor aangewezen plaatsen net naast het park.

– Er mag niets aan of in bomen worden bevestigd, ook niet tijdelijk.

– Versterkte muziek is niet toegestaan.

– Het is een kleedjesmarkt, dus verkoop vanaf een kraam of (grote) tafel is niet toegestaan. Een klaptafeltje, doos of iets anders kleins om je spulletjes op uit te stallen wel, maar het leukste (en makkelijkste) is natuurlijk wel een kleedje.

– Laat je verkoopplek schoon en opgeruimd achter. Neem niet verkochte spullen en je kleedje weer mee naar huis. Het is niet de bedoeling dat deze in de afvalbakken van het park worden gedumpt of worden achtergelaten.

Vanwege drukte, veiligheid of voor een verder goed verloop van Oranjepret, kan het zijn dat er tijdens de dag zelf aanvullende instructies worden gegeven door de organisatie. Deze instructies dienen ook opgevolgd te worden, om Oranjepret voor iedereen leuk, veilig en gezellig te houden.